16.4.14

Για να λέμε την αλήθεια ...όλους αυτούς,
δεν μπορεί παρά να τους γνωρίζετε καλά κ. Δήμαρχε!

Ένα βίντεο που θα μπορούσε να έχει τραβηχτεί σε κάποιο περίεργο στέκι. Μια καταγραφή που συνήθως μπορεί να συναντήσουμε σε περιορισμένες περιοχές κάποιας προβληματικής εξέδρας.

Κάτι "παιδιά" σε ρόλο κλακαδόρου. Λιγοστοί, μαζεμένοι, δημότες, απλοί, καθημερινοί, έχουν πειστεί να ακολουθήσουν (ή να παρακολουθήσουν έστω) τον υποψήφιο Δήμαρχο που είναι ομιλητής.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, πριν μια εβδομάδα, "εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψηφίου Δημάρχου..."

Το βίντεο αυτό, ανέβηκε από ψευδώνυμο blog "Για να λέμε την αλήθεια", το όνομα αυτού, το οποίο και υποστηρίζει θερμά την επανεκλογή του απερχόμενου Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη.

Μπράβο τους, που κατάφεραν μια επιτυχία κατασκοπεύοντας τη συγκέντρωση του (άλλοτε Αντιδήμαρχου και υπαρχηγού) του Κασιμάτη. (Ο κύριος Γιάννης Μελάς είναι που θα μιλήσει σε λίγο στην εξέδρα). ΌΜΩΣ, για να λέμε την αλήθεια... είναι φυσικό να την έχουν εκεί "στημένη" οι άνθρωποι του κ. Κασιμάτη, γιατί μόνο αυτοί ήξεραν "τι παίζεται" για να δουλέψουν αυθόρμητα οι κόρνες και τα βεγγαλικά. Ας μην εκπλήσσονται... Για να λέμε την αλήθεια, αυτούς του ίδιους, μέχρι χτες τους είχαν στο μηχανισμό και στις υπηρεσίες τους. Ήταν εκεί στις προ-πέρσινες συγκεντρώσεις και στις προηγούμενες, με ομιλητή τον Κασιμάτη και υπαρχηγό, "υπεύθυνο κινητοποιήσεων", τον Μελά. Για να λέμε την αλήθεια, έχουμε ακούσει με τα αυτιά μας το Δήμαρχο να επαινεί τον κ. Μελά.

Για να λέμε την αλήθεια, 20 χρόνια διοικήσατε μαζί, με τους ίδιους αυτούς ανθρώπους, τους κλακαδόρους και τα βεγγαλικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ... πηγή: neagenia

Υ.Γ. για να λέμε την αλήθεια, το βίντεο που ο κ. Γιάννης Μελάς κάνει την ομιλία του ως Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδαλλού στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου γιατί να εξαφανήσθηκε;;;