1.4.14

Νίκος Μαυροειδής

Ο Νίκος Μαυροειδής γεννήθηκε το 1987 στο Πειραιά. Κατάγεται από τη Νεάπολη Λασιθίου Κρήτης και μένει στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Είναι το τέταρτο παιδί του ιερέα Πρωτοπρεσβύτερου π. Γεωργίου Μαυροειδή, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά. Ενεργό μέλος της Ένωσης Κρητών Νικαίας Κορυδαλλού “ Άγιος Ανδρέας Κρήτης” με διαρκή δράση στην διάδοση της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής και κουλτούρας στο Δήμο μας και την προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, προβάλλοντας τις πολλαπλές δράσεις του Συλλόγου.

Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στον στρατό ξηράς, ασχολήθηκε ενεργά με την κοινωφελή, εθελοντική εργασία για τις ευαίσθητες ομάδες του Δήμου. Από τα παιδικά του χρόνια γαλουχήθηκε με την αγάπη στην Βυζαντινή μουσική και σήμερα ασχολείται ενεργά με την διδασκαλία Παραδοσιακής Κρητικής Λύρας σε μαθητές του Δήμου.

Είναι Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Σημαία της προσπάθειάς του είναι η συνένωση των δυνάμεών του με τον Σταύρο Κασιμάτη κάτω από το κοινό όραμα για έναν ακόμη καλύτερο Κορυδαλλό.

Ο Νίκος Μαυροειδής  είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ” και τον Σταύρο Κασιμάτη.