23.1.15

Πόλεμος κατά Κυλλάκου από νεόκοπους ΣΥΡΙΖΑίους πρώην «πράσινους» στον Κορυδαλλό

Σ΄ έναν άνευ προηγούμενο πόλεμο κατά της υποψηφιότητας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ , της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Πάμε Αλλιώς» , Καίτης Κυλλάκου στον Κορυδαλλό , έχει επιδοθεί « σέχτα» νεόκοπων ΣΥΡΙΖΑίων ,πρώην ΠΑΣΟΚ της πόλης .

Προωθώντας άλλη συγκεκριμένη υποψηφιότητα και χρησιμοποιώντας τα μέσα και το ειδικό « βάρος» των θέσεων που κατέχουν , έχουν στοχοποιήσει την κυρία Κυλλάκου , προκειμένου στη συνέχεια να ευοδωθούν τα σχέδιά τους , για την άλωση της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη αυτών στην τοπική ηγεσία του .

Μέχρι το 2012 , αποτελώντας το τοπικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ και το μακρύ χέρι των μηχανισμών των τότε βουλευτών του ΠΑΣΟΚ , το εγκατέλειψαν ομαδικά , μετά την εκλογική του συντριβή του και προσέτρεξαν στον ΣΥΡΙΖΑ Εθισμένοι στην εξουσία και αλοτριωμένοι απ΄αυτήν , τα προνόμια της οποίας επί πολλά χρόνια είχαν ( διορισμένοι σε κρατικές θέσεις κ.α ) , αντιμετώπισαν τις έντονες επιφυλάξεις μέχρι απόρριψη , των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , τα οποία τους γνωρίζουν πολύ καλά .

Μεταξύ αυτών που αντιτάχθηκαν σθεναρά στον επιχειρούμενο εισοδισμό τους ήταν και η Καίτη Κυλλάκου . Με μακρά , συνεπή ιστορική διαδρομή στην ανανεωτική αριστερά από το 1975 και στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ από το 1989 , παραμένοντας στην πρώτη γραμμή και στα πολιτικά οδυνηρά «πέτρινα χρόνια» , όταν πολλοί από τους τωρινούς νεόκοπους το εγκατέλειπαν και αναδεικνύονταν σε πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και επί Σημίτη και επί Γ. Παπανδρεύου .

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ , στις δημοτικές εκλογές από το 2002 και υπεύθυνη για θέματα Αυτοδιοίκησης στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΝ και μετά του ΣΥΡΙΖΑ , η κυρία Κυλλάκου , έχει καταγείλλει με σφοδρότητα τις πολιτικές αλλά και τις συμπεριφορές πολλών εξ΄αυτών .

Και επειδή γνωρίζουν ότι τυχόν εκλογή της , ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , θα αποτελέσει « ταφόπλακα» για τα απώτερα σχέδιά τους, πολεμούν λυσσαλέα την υποψηφιότητά της.

πηγή: korydallosnews.gr

Υ.Γ. να μην ξεχάσουμε πως η Διοίκηση Κασιμάτη εκλέχθηκε επικράτησε επί νέας Δημοκρατίας με την αμέριστη βοήθεια δεξιών, ακροδεξιών και του σκοτεινού συτήματος Λιαλιώτη ενώ, στις επόμενες εκόγές το 2010 επί ΠΑΣΟΚ έχει εξελιχθεί πλέον σε επίσημο σχήμα του ΠΑΣΟΚ...  

Όμως μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις... και η παρουσίαση του ονόματος της πόλης μας, του Κορυδαλλού, σε logo που παραπέμπει στα γνωστά ακροδεξιά - ναζιστικά  σύμβολα  είναι πολύ σοβαρο θέμα καθώς μάλιστα αυτή την μπλούζα την φορά (ίσως να την δημιούργησε κιόλας) στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές πριν λίγους μήνες κορυφαίος του συνδυασμού του κ. Κασιμάτη τοποθετημένος στις υψηλότερες θεσεις του Δήμου και αντίστοιχα και στον ΠΕΣΥΔΑΠ.
Μπορούν να προωθούν και για πιο λόγο, υποψηφιούς του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί;;;