12.2.19

Ένα καμπανάκι για τον Π. Σκουρλέτη: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, προοδευτικός πόλος ή ανατριχιαστική τερατογένεση;

Η χαρά του blogger είναι απεριόριστη με τον προοδευτικό πόλο που προωθεί ο Πάνος Σκουρλέτης, ευχόμαστε να αυγαταίνει και να πετυχαίνει...

Το καμπανάκι, με αφορμή το άρθρο της "Αυγής" και στο blog αυτό υπάρχουν άπειρα στοιχεία αν αφιερωθούν 10 λεπτά περιήγηση, για να αποκλείσουμε το επιχείρημα του "λάθους", της "κακής ενημέρωσης"
πίνακας William Blake

Στο άρθρο που δημοσιεύεται στην "Αυγή", με τίτλο 

Προοδευτικός πόλος με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον συντηρητικό πόλο

 αναφέρεται το ακόλουθο απόσπασμα 

 «Ανάγκη για κάτι πιο φρέσκο και νεανικό στην αυτοδιοίκηση»
...Σχετικά με την επιλογή της κ. Νοτοπούλου και του κ. Γιαννούλη ως υποψηφίων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές -στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα- ο γραμματέας του κόμματος διευκρίνισε: «Έχουμε μια σειρά πρόσωπα τα οποία έχουν κλείσει τον κύκλο τους στον χώρο της αυτοδιοίκησης ως προς την έκθεσή τους με το αυτοδιοικητικό αξίωμα. Νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για κάτι πιο φρέσκο, νεανικό , ελπιδοφόρο που ταυτόχρονα όμως να συμπυκνώνει και εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας σοβαρής προσέγγισης στα ζητήματα»... (όλο το άρθρο εδώ)
Ωστόσο, ο Γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, αν επιβεβαιωθούν -όσα έχουν κυκλοφορήσει- να επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Κορυδαλλού, η πρόβλεψη είναι η εξής: ήττα στο Αυτοδιοικητικό και βατερλώ σε ότι αφορά τον δημοκρατικό πόλο.

Κύριε Σκουρλέτη, ο Κορυδαλλιώτης του "δημοκρατικού πόλου", διαβάζοντας αυτό το απόσπασμα που αφορά την περιπτώσεις Νοτοπούλου - Γιαννούλη, διακατέχεται από βαθύ πολιτικό παράπονο για την "επιλογή" που επιφυλάχθηκε στην πόλη. 
Συζητείται επίσης εδώ, ότι αυτό που φταίει στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι τυχαίο και δεν είναι η ξαφνική τύφλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Λένε, πως δυό σόγια και τρεις τέσσερις παράγοντες έχουν πετύχει αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. 
Κύριε Σκουρλέτη μου, καλά ξεμπερδέματα. 

Υ.Γ.1
Αυτό, φυσικά και θα εκδηλωθεί στις κάλπες και (λυπηρό) αλλά το πιθανότερο είναι να μην περιοριστεί στο πεδίο της Αυτοδιοίκησης.
Υ.Γ.2 
Ο καημένος ο δημοκρατικός πόλος στον Κορυδαλλό κινδυνεύει να αναβληθεί για καμία 25 χρόνια.

Ο blogger μίλησε και το καμπανάκι το χτύπησε. Αυτά και καλή ανάγνωση κύριε Σκουρλέτη.