16.2.19

Μην παραχαράσετε την ιστορία, η συμμορία είναι μία.

Η σελίδα του στο facebook μας πληροφορεί ότι γίνανε πάλι αδέρφια ο Σταύρος με το Γιάννη. Αυτό είναι και το μόνο ακριβές διότι το ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί στην κατάσταση που είναι να στηρίξει κανέναν.

Αντίθετα, από ότι φαίνεται ο Σταύρος και Γιάννης είναι κείνοι που στηρίζουν τη σφραγίδα αφού έστειλαν περίπου 500 πρόθυμους να εκλέγουν νομαρχιακή και συντονιστικά, όπως λένε οι κακές οι γλώσσες και όπως κυκλοφόρησε με την κλωτσοπατινάδα μεταξύ του Μπάμπη και του Γιάννη στην κοπή πίτας της τοπικούλας. Εκεί ξεκατινιάστηκαν και η Αλεξάνδρα εξερράγη.
Νομαρχιακές όμως εκλέγουν οι ίδιοι και στη ΝΔούλα όπου γίνεται χαμός και μεγάλο κλωτσομπουνίδι για το χρίσμα στον Κορυδαλλό, λες και κανείς ενδιαφέρεται τι θα πουν οι βουλευτάδες και οι πραματευτάδες.

Κυκλοφορούν αυτά, όλη η πόλη τα ξέρει τα μαντάτα, είναι θλιβερό φαινόμενο η παρακμή.

ΥΓ
Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ προς το παρόν την έχει γλιτώσει αφού έχει βρεθεί διαφορετικός τρόπος πρόσβασης, αν όμως συμβεί το μοιραίο και τις πάρει ο Σταύρος για 4η φορά τις εκλογές είναι θέμα χρόνου το χειρουργείο στα όργανα. Ο  Γιάννης και ο Γούρδο θα μπουκάρουν για να αναμετρηθούν, ποιός θα πάρει τις ΟΜ και το περιφερειακό, για το καλό του Δήμου φυσικά...