2.3.11

κόψε κείμενο βγάλε συμπέρασμα...

Ακολουθεί το κείμενο "Επιδρομή βανδάλων σε παιδικούς σταθμούς της πόλης μας" από την διοίκηση Κασιμάτη όπως αναρτήθηκε μέσα από ακόμη ένα μηχανισμό προσωπικής προβολής του Δημάρχου μας (τι κάνει φάτσα κάρτα ο ίδιος στην σελίδα των παιδικών;):
Σε μια εποχή που το σύμπαν καταρρέει από πάσης φύσεως εκπτώσεις , ενώ άτρωτοι μένουν οι εκσκαφείς που ταράζουν τα θεμέλια…
…έγιναν στόχος κλοπής και βανδαλισμών μιας ομάδας ιδιόρρυθμων μυαλών ή ατόμων με σοβαρά οικογενειακά - κοινωνικά προβλήματα, οι Παιδικοί Σταθμοί (1 ος και 2ος) της πόλης μας.
Αφενός λυπούμαστε για την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει κάποια άτομα για να εκφράζονται με αυτό το νοσηρό τρόπο, αφετέρου θυμώνουμε πολύ, γιατί οι χώροι που ζουν και κινούνται παιδιά και μάλιστα βρέφη και νήπια είναι κάτι περισσότερο από ιεροί!

Σαφώς δε μπορούμε να βρούμε τους βάρβαρους και να τους ζητήσουμε αποκατάσταση, μπορούμε όμως να επαναφέρουμε την όμορφη όψη των παιδικών σταθμών, έτσι όπως ήταν πριν την επίθεση των καννιβαλικά φερόμενων δραστών.

Υ.Γ. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση των Σταθμών όσο και σε όλο το προσωπικό, που ξεπερνώντας κυριολεκτικά εαυτούς σε ψυχικές και σωματικές αντοχές, επανέφεραν από σήμερα τους Σταθμούς σε εύρυθμη λειτουργία, χωρίς προβλήματα. Κι αυτό γιατί αγαπούν τα παιδιά των Σταθμών, σαν παιδιά τους…

Δείτε πως σχολίασαν ήδη την Αβελτηρία τους οι Κορυδαλλιώτες.

Να σημειώσουμε πως το συμβάν έγινε, 28/2/2011, την τελευταία ημέρα του παλιού συστήματος... αν γινόταν από την επομένη;