16.3.11

ΟΧΙ, στην ώρα του ΜΑΛΑΚΑ...

"Ώρα της Γης 2011"‎, η μεγάλη απάτη!
ΟΧΙ στην υποκρισία! Tο Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!

Ο πλανήτης θα σωθεί όταν... πληρώσουν και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!

Υ.Γ. Δηλαδή, όταν ο ίδιος ο Δήμος κόβει πεύκα και μετά τις αντιδράσεις του κόσμου αναγκάζεται και φυτεύει στην θέση τους, πλατάνια, τα οποία ξερένονται από μόνα τους... καθώς αν και υδρόφιλα δεν ποτίστηκαν ποτέ... αλλά μετά συμμετέχει στα 60 λεπτά όπου ανάβει κεράκια σαν σε μνημόσυνο αλλά επιπλεόν χρειάζεται και δυο τρία δέντρα ακόμη σε χαρτί αυτή την φορά για να διαδώσει την οικολογική του ευαισθησία και συμμετοχή πάντου... δεν είναι λοιπόν η ώρα της γης αυτό, η ώρα του ΜΑΛΑΚΑ είναι...