5.12.09

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ !!!

Πρέπει να είναι τα μηνύματα για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, από το O Ανάρχας τση Ζάκυθος .

Μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο ενόψει των εκδηλώσεων για την επέτειο του ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Ο Κ. Παπούλιας εξέφρασε "τις ενοχές του απέναντι στην νέα γενιά", ζητώντας να τιμηθεί ειρηνικά η μνήμη του. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρωθυπουργός. Ο Μ. Χρυσοχοΐδης κάλεσε για ενιαίο κοινωνικό μέτωπο ενάντια στη βία. Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία ενόψει των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Παρέμβαση Παπούλια:
"Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν ήταν μόνο μία απεχθής πράξη. Ήταν ένα δίδαγμα για όλους μας, πού μπορεί να οδηγήσει η αυθαιρεσία" επισημαίνει σε μήνυμα του
ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, αναφερόμενος στη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου,
μιλώντας στο υπουργικό Συμβούλιο,κάλεσε τους πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στέλνοντας μήνυμα εναντίον της βίας.

"Η μετατροπή του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου σε επέτειο καταστροφών είναι προσβολή στη μνήμη του", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.