21.2.10

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010

18ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010Ο ΑΟK σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού και τον Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Κορυδαλλού θα διοργανώσει στις 27 Φεβρουαρίου 2010 το 18ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κορυδαλλού.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Διευθυντής Αγώνων: κ. Τάκης Νικολόπουλος , Πρόεδρος ΕΕΣ Κορυδαλλού.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Επικεφαλής Διαιτητής: κ. Δημήτρης Κεφάλας, Πρόεδρος ΣΟ Κορυδαλλού.

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού, (Σολωμού 2 – 4)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 10:00
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων και να έχουν επιβεβαιώσει τη συµµετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 09:30. Οι μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή μετά τις 09:30 θα αγωνιστούν από τον 2ο γύρο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το σύστημα των αγώνων θα είναι το Ελβετικό σύστημα των πέντε γύρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε πέντε παρτίδες συνολικής διάρκειας τριάντα λεπτών η κάθε μία με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους. Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για το Νηπιαγωγείο και για κάθε τάξη του Δημοτικού και του Γυμνασίου και ενιαίος όμιλος για τις τρεις τάξεις του Λυκείου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνάσιων και Λυκείων του Δήμου Κορυδαλλού, Δημόσιων και Ιδιωτικών. Σε περίπτωση που μαθητής-τρια δεν φοιτά σε σχολείο της πόλης για να έχει δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να είναι δημότης και κάτοικος Δήμου Κορυδαλλού.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Η τελετή λήξης και απονομή των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 15:00 αμέσως μετά από τους αγώνες στον ίδιο χώρο όπου θα βραβευθούν με ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσά, αργυρά, χάλκινα ) οι πρώτοι και οι πρώτες κάθε ομίλου και κάθε τάξης, ενώ θα υπάρχει και ομαδική βαθμολογία σχολείων, όπου θα βραβευθούν με ΚΥΠΕΛΛΑ τα 3 πρώτα σχολεία κάθε ομίλου, καθώς επίσης και το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα δημοτικά και τα γυμνάσια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι της 09:30 στην γραμματεία των αγώνων εντός του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2104944364 – 5 Α.Ο.Δ.Κ, 2104966121 Ε.Ε.Σ.Κ, 2104954411 Σ.Ο.Κ.