6.12.11

ελληνάκο, είσαι μόνο για να σε εμπαίζουν...

Τελικά ελληνάκο είσαι πολύ καλός για να σε εμπαίζουν και να σε κοροιδεύουν... στο Κορυδαλλό εδώ και έξι χρόνια ο Δήμος έχει επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου και λογικής καταστροφή του περιβάλλοντος κόβοντας συνεχώς τα δέντρα που υπάρχουν στην πόλη.

13 μήνες πριν έκοψε κι ένα δέντρο ακριβώς μπροστά στο Δημαρχείο Κορυδαλλού και ποιοί λέτε να ορμήσαν να συγκαλύψουν την παρανομία αυτή; Οι "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ"!!! καθώς στην ανάρτηση μας με τίτλο "Οικολόγοι πράσινοι βάζουν πλάτη σε παράνομη κοπή δέντρου;" έβγαλαν Δελτίο Τύπου και ανακοινώσεις με φωτογραφίες πάντού όπου διαλαλούσαν (και αντί των Νόμων, αυτοί δώσαν άφεση στον παρανομούντα Δήμο για τις κοπές δέντρων...) πως καλώς κόπηκε το δέντρο αυτό αλλά και πως χαρίσαν μάλιστα και μία μουριά για να φυτευεί στην θέση του κομμένου!!!
Τελικά, κύριοι του Δήμου Κορυδαλλού την μουριά με την οποία βγάζατε και αναμνηστικές φωτογραφίες και για την οποία μελάνι, χαρτί και Hz πολλά δαπανήθηκαν στα δελτία και τις καταχωρήσεις σας που την βάλατε γιατί το δέντρο δεν φυτεύτηκε όπως εσείς λέγατε.

Η θέση σήμερα, 13 μήνες μετά συνεχίζει να είναι κενή και άδεια όπως έχετε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο καταφέρει για δεκάδες πεύκα και εκατοντάδες δέντρα στον κορυδαλλό.

Αφιέρωση: Άσπρα μούρα μάυρα μούρα που ναι το δέντρο ρε μουρμούρια;