15.12.11

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: προσαρμογή στρατηγικής και θεσμικών οργάνων

Οι οργανώσεις JEF και InetCosmos, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ελληνική Εξωτερική Πολιτική – προσαρμογή στρατηγικής και θεσμικών οργάνων».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 15η Δεκεμβρίου και ώρες από 15:30 μέχρι 19:00 στην αίθουσα των γραφείων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, Αμαλίας 8 & Ξενοφώντος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση και ανάδειξη των αναγκαίων αλλαγών, οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν, εν όψει των νέων διαμορφούμενων συνθηκών στο εσωτερικό και διεθνές περιβάλλον, τόσο στο πεδίο των στρατηγικών επιλογών, όσο και σε αυτό, των θεσμικών οργάνων σχεδιασμού πολιτικής και διαχειρίσεως των διεθνών υποθέσεων της χώρας.

Διευθύνει και συντονίζει: Φάνης Παπαθανασίου, δημοσιογράφος

Εισηγούνται: Βασίλης Γκίκας, δρ Νομικής-αν. καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου
Σταμάτης Γεωργούλης – καθηγητής Πανεπιστημίου Θράκης
Σταύρος Λυγερός – δημοσιογράφος και αναλυτής

Παρεμβαίνουν και σχολιάζουν: Χρήστος Πρωτόπαππας – βουλευτής Β΄ Αθηνών – κοινοβ. εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ, Γεράσιμος Γεωργαντάς – υπεύθυνος τομέα εξωτ. πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σοφία Βούλτεψη – δημοσιογράφος, Μαρία-Πόπη Κοττάκη – επικοινωνιολόγος, εκπρόσωπος ΛΑ.ΟΣ., Αλέξανδρος Θεοδωράκος – Γραμματέας ΠΑ.Σ.Π/ΤΕΙ.

Θα επακολουθήσει συζήτηση με τους παρισταμένους. Η παρουσία και η παρέμβασή σας θα αποτελέσει για εμάς εξαιρετική τιμή και θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της.