7.12.11

Ποιός ήπιε τους καταρράκτες του Νιαγάρα κ. Δήμαρχε;

Ακολουθεί ανάρτηση απο το ντενεκέ του Κορυδαλλού
Για μιά ακόμα φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού, ασχολείται με την έγκριση ρυθμίσεων οφειλών ΕΥΔΑΠ.

Δάνεια επί δανείων και νέοι διακανονισμοί επί ρυθμίσεων ληξιπρόθεσμων οφειλών, ενώ ο λογαριασμός εξακολουθεί διαρκώς να ανεβαίνει... και πρέπει να είναι ίσαμε 3 εκατομμύρια ευρώ.

Γύρω από το κεντρικό γεγονός της μεγάλης πτώχευσης της χώρας βρίσκονται πολλοί μικροί αρουραίοι και κακο-νυκοκυραίοι.

Η οργή του κόσμου επικεντρώθηκε (λογικά?) στο υψηλό επίπεδο διακυβέρνησης, με αποτέλεσμα, πρωταγωνιστικά πρόσωπα της πυραμίδας εξουσίας να μην μπορούν ούτε καφεδάκι στην πλατεία να απολαύσουν, αφού βρέχει από παντού είδη περιβολιού και γαλακτοκομικά που λερώνουν κωλαριστά πουκάμισα και κλούβια αυγουλάκια τα οποία συνήθως βρωμάνε και άσχημα.

Ως εδώ όλα γνωστά, προσέξτε τώρα, για να μη μας διαφύγει μια άλλη εκδοχή:

Είναι μια χοντροκομμένη και πρόχειρη εκ των υστέρων - μικροπολιτική προσπάθεια ορισμένων, αρκετών σε όλη τη χώρα, επί δεκαετίες κατ΄επάγγελμα στελεχών - διαχειριστών τοπικής και περιφερειακής εξουσίας και παραγόντων του πελατειακού συστήματος, να εξαιρέσουν τον εαυτό τους από το κάδρο των ευθυνών, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, με περισσή υποκρισία, και απόλυτη καιροσκοπία. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.

Προκαλούν μια αίσθηση παρόμοια με εκείνη που δημιουργούν ορισμένου τύπου θρασύδειλα γυμνασιόπαιδα, τα οποία αφού κάνουν την σκανδαλιά τους, την ώρα της αποκάλυψης και της επερχόμενης ομαδικής τιμωρίας προσπαθούν να σωθούν ψελλίζοντας: "Δεν ήμουν εγώ κύριε Γυμνασιάρχα" Και δεν έχουν καμιά διάθεση να υπερασπιστούν τις πράξεις τους, αρκεί να εξαιρεθούν από την ποινή.

Οι προσπάθειες αποστασιοποίησης της παλιάς (και παλαιωμένης) γαλαζοπράσινης δημοτικής ομάδας εξουσίας από τον προηγούμενο εαυτό της και οι ανούσιες, γενικόλογες λαϊκιστικές κορώνες και δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως "πλυντήριο αμαρτιών".

ΥΓ. Ίσως όλα αυτά να εξηγούν το μεγάλο χρέος ΕΥΔΑΠ (για το ιστορικό κλικ εδώ). Το νερό το ξοδεύουν για το πλυντήριο!!!

Όμως δεν φτάνει ούτε ο Νιαγάρας ολόκληρος να τους καταβρέχει 20 χρόνια...