8.12.11

Αποκάλυψη που και πως έμαθαν τι λέξη "ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ" στο ΛΑΟΣ

Οι άνθρωποι του ΛΑΟΣ γνωρισαν την λέξη "Σπουδαρχίδης" μέσα από το Spudarxidis's Channel που αναρτούσε βίντεο που αφορούσαν στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Μάλιστα από τις 21 Μαίου του 2010 έχει αναρτηθεί εκεί το βίντεο "Φανατικός αναγνώστης μας ο μπουμπούκος"...
Το στιγμιότυπο είναι από την σημερινή (Παρασκευή 21 Μαΐου 2010) εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη στο «Τηλεάστυ»: Ο Γραμματέας του Λάος Άδωνις Γεωργιάδης ομολογεί ότι είδε από εμάς το βίντεο της εκπομπής του απόστρατου συνταγματάρχη Αντώνη Μυλωνάκη (10.32 μ.μ. Τετάρτης 19 Μαΐου 2010) στο «Blue-Sky», όπου ένας εξαγριωμένος ψηφοφόρος του Λάος του είπε να βάλει τον Αριστοτέλη στον κώλο του!

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης...

Γέλιο μέχρι δακρύων προσφέρουν πλέον οι εκπομπές του απόστρατου συνταγματάρχη Αντώνη Μυλωνάκη στο κανάλι «Blue-Sky»: Οργισμένοι οπαδοί του Λάος βγαίνουν συνεχώς στο τηλέφωνο και βρίζουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους τον κωλοτούμπα Γιώργο Καραγκιοζοφέρη, επειδή τους εξαπάτησε με τον πλέον ελεεινό τρόπο. Δείτε ένα απολαυστικό τηλεφώνημα αγανακτισμένου οπαδού του Λάος, που έλαβε χώρα στις 10.32 το βράδυ της Τετάρτης 19 Μαΐου 2010, ο οποίος - εκτός από τον κωλοτούμπα - επιτίθεται και στον Άδωνι Γεωργιάδη (1:22 του βίντεο), τον οποίον κυριολεκτικά εξευτελίζει!..
Στο 0:30 του βίντεο, ο τηλεθεατής αποκαλεί «κωλοτούμπα» τον Αρχηγό του Λάος, και ο δυστυχής Μυλωνάκης κοντεύει να πάθει συγκοπή καρδίας, δεδομένου ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθηνών με το μπουρδελοκόμμα του Καρατζαφέρη στις τελευταίες εκλογές.
Είναι τέτοια η οργή των εξαπατημένων οπαδών του Λάος, που στο τέλος θα φάνε άγριο ξύλο ο κωλοτούμπας και οι βουλευτές του, αν διανοηθούν να κυκλοφορήσουν χωρίς αστυνομική συνοδεία στον δρόμο...