15.12.11

Ο Δήμαρχος δεν ξέρει αριθμητική;

Στον Κορυδαλλό υπάρχουν ως γνωρίζουμε δύο σοφρονιστικά καταστήματα, το αντρικό στα ανατολικά και το γυναικών στα δυτικά. Το ανηλίκων έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Δήμαρχος κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης μιλάει και λέει: "Πραγματικότητα γίνεται η παραχώρηση του μεγαλύτερου μέρους της έκτασης των Γυναικείων Φυλακών στον Δήμο Κορυδαλλού.

Το δυτικό σοφρονιστικό κατάστημα (γυναικείο) καταλαμβάνει έκταση 24στρεμμάτων, κι εδώ αρχίζουν οι αριθμοί. Ο Δήμαρχος λοιπόν "μιλάει" για 10 στρέμματα και τα αποκαλεί "παραχώρηση του μεγαλύτερου μέρους της έκτασης". Όμως το μισό του 24 είναι το 12 κι όχι το 10, οπότε για να έχεουν βάση τα λεγόμενα του Δημάρχου θα έπρεπε η έκταση να είναι άνω των δώδεκα στρεμμάτων.

Ψιλοπράγματα θα πει κάνεις τι δέκα τι δώδεκα;

Και τώρα ρωτάμε στα ίσια: Δήμαρχε υπάρχει περίπτωση το 10 που μας λες να είναι 5,5; Δηλαδή το άνω του 12 να έγινε 10 και αυτό να μας κάνει 5,5... ρωτάμε γιατί όπως είπε και ο δίος ο Δήμαρχος στις 13/12/11 για τις φυλακές "Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί".

Τέλος η φωτογραφία που μοίρασε ο Δήμος σχετικά δεν δείχνει γκρέμμισμα αλλά φρέσκα μπετά και καλουπώματα για νέα μπετά...δεν είνια ικανοί ούτε μία σωστή εικόνα να βάλουν...