22.10.12

Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...

Από το αυτί και στον δάσκαλο..... θα ήθελε ο Δήμαρχος να σύρει τους Δημοτικούς Συμβούλους του, που τον εγκαταλείψαν και δήλωσαν αποχώριση. Ενώ, είτε δεν έβλεπαν δεν άκουγαν και δεν ένιωθαν ως τώρα που ψήφιζαν και στήρζαν τα πάντα.

Δηλαδή τα σκουπίδια και τα μπάζα αντί για αθλητικό κέντρο, τα κομμένα δέντρα, τους ποδηλατόδρομους μαϊμού (τα λεφτά τους ήταν κι αυτά μαϊμού;) και γενικά όλα τα δρώμενα τις Διοίκησης Κασιμάτη....

Και μία ωραία ημέρα αποχωρούν δίχως τίποτε, λευκό παρελθόν και λευκές επιταγές;

Ωρε τι μας λέτε,  αν είναι όλα εντάξει να μείνεται εκεί που σας εξέλεξε ο Κορυδαλλιώτικος λαός, αν όμως υπάρχει κάποιο θέμα έχετε την υποχρώση να ενημερώσετε τον Κορυδαλλιώτικο λαό πρώτα και τις αρμόδιες αρχές έπειτα....

Αλλά ας μη ξεχνάμε ο δάσκαλος είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος μιας και η κατάσταση αυτή είναι carbon με την αποχώριση του ιδιού του κ. Κασιμάτη και λίγων δικών του από την παράταξη Χρήστου κάπου πριν τις εκλογές του 2006 ...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης όπου γλαφυρά περιγράφεται η πραγματικότητα που δημιούργησαν και συντήρησαν οι ίδιοι με την υπόλοιπη Διοίκηση Κασιμάτη από κοινού και πουθενά μα πουθενά οτιδήποτε συγκεκριμένο, οτιδήποτε χειροπιαστό αν και είναι σίγουρο πως μάλλον γνωρίζουν πολύ καλά όλα όσα ψήφιζαν, υπόγραφαν, αποφάσιζαν και σήμερα μας αποκρύπτουν (έως τώρα...):

Κύριε Πρόεδρε
Αδυνατούμε πλέον να δεχτούμε έστω και δια της ανοχής ή και αποχής μας αυτή την κατάσταση. Αδυνατούμε να συμμετέχουμε άμεσα ή έμμεσα σε μια Διοίκηση που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους του Δημου ως φτωχούς συγγενείς και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης τους αφήνει απλήρωτους στο έλεος της δικής της αλόγιστης πολιτικής. Αδυνατούμε να συνοδοιπορήσουμε με μια διοίκηση που έχει επιλέξει τον διαδρομισμό και τον πολιτικό εκβιασμό ως όπλο απέναντι στα φαντάσματα και τους εφιάλτες που ορθώνονται μπροστά της. Αδυνατούμε να καθαγιάσουμε τις πρακτικές του πολιτικού ακροβατισμού και των προσωπικών συμμαχιών στο όνομα της διασφάλισης της εξουσίας με κάθε μέσο και έναντι οποιουδήποτε κόστους. Αδυνατούμε να αντικρίσουμε κατάματα τους συμπολίτες μας που πικραμένοι αλλά και αγανακτισμένοι μας ζητούν να πάρουμε πρωτοβουλίες για να απεγκλωβιστεί ο Δήμος από τη μέγγενη της υπερχρέωσης, του πολιτικού ερασιτεχνισμού και των "προσωπικών πολιτικών". Αδυνατούμε τελικά, να ακολουθήσουμε τα οπισθοδρομικά βήματα της Διοίκησης του Δήμου ως προς το κοινωνικό, ανθρώπινο και προοδευτικό του χαρακτήρα.

 Σε συνθήκες ενορχηστρωμένης οικονομικής καταπίεσης και αφανισμού για ένα πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων της πόλης αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας γενικά, οι εκπρόσωποι του λαού και ιδιαίτερα οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης οφείλουν να μπαίνουν μπροστά αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος. Αυτό ακριβώς κάνουμε με την απόφαση ανεξαρτητοποίησης μας.

Παραμένουμε μάχιμοι και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου μας. Τιμούμε την μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μας και τους καλούμε σε μια κοινή προσπάθεια για τη σωτηρία του Δήμου μας. Αυτό θεωρούμε ότι είναι το χρέος μας.

Με εκτίμηση οι δημοτικοί σύμβουλοι:
ΒΙΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΝΝΑ