13.11.12

Πάμε Αλλιώς

Η Δημοτική Κίνηση Πάμε Αλλιώς χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού και τις καταλήψεις των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου για να μην περάσουν τα μέτρα. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους/ες μας και τους δημότες/σσες να πάρουν ενεργά μέρος σε όλους τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις με στόχο να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική.

Καλούμε τους εργαζόμενους/ες του δήμου , τους κοινωνικούς φορείς,τους πολίτες /σσες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους ώστε η αγανάκτηση και η οργή μας να γίνουν δύναμη αλλαγής και να αποτρέψουμε με τη μαζική μας παρέμβαση το λουκέτο στους δήμους και τη ζωή μας.

Tα μέτρα που φέρνει η τρικομματική συγκυβέρνηση, μετά την λαίλαπα των πρώτων μνημονίων, στοχοποιούν για μια ακόμη φορά την Τ.Α., πλήττουν τις εργασιακές σχέσεις και όποιο δικαίωμα έχει απομείνει, με πλήθος εργαζόμενων της τοπικής αυτοδιοίκησης να χάνουν τη δουλειά τους.

Η αντίσταση και ο αγώνας των αιρετών μαζί με τους εργαζόμενους/ες στην Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες/σσες είναι ο μόνος δρόμος για την υπεράσπιση του θεσμού και του κοινωνικού ρόλου της, είναι ο μόνος δρόμος για να λειτουργήσουνοι Παιδικοί σταθμοί , οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα ΚΔΑΠ, τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα Κέντρα Αλληλεγγύης για την ενίσχυση φτωχών, αστέγων, η παροχή συσσιτίων, ρούχων, φαρμάκων, ο πολιτισμός, το περιβάλλον, ο αθλητισμός.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡ/ΛΟΥ «Πάμε Αλλιώς»