4.5.09

"Συμβολισμοί και Αντιθέσεις"

Έκθεση Φωτογραφίας του Γιώργου Αναστασιάδη με τίτλο "Συμβολισμοί και Αντιθέσεις" φιλοξενεί το Πνευματικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Γρηγορίου Λαμπράκη & Καρυταίνης 4) του Δήμου Κορυδαλλού.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 Μαΐου ως και τις 15 Μαΐου 2009 και θα
λειτουργεί τις καθημερινές 18:00 με 21:00. Πληροφορίες: 2104963914.

Τη φωτογραφία της ανάρτησης δανειστήκαμε από εδώ.

Λεπτομέριες για την έκθεση και τον Γιώργο Αναστασιάδη εδώ.

Η προηγούμενη έκθεση φωτογραφίας που φιλοξένησε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας ήταν αυτή του Δημήτρη Θεοδόση με τίτλο «Κορυδαλλός: στιγμές & τόπος». Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να μην δούμε πάλι αυτές τις άθλιες εικόνες από την πλευρά του Π.Κ. που δεν αρμόζουν στην τέχνη, στους δημιουργούς και στον πολιτισμό της πόλη μας, όπως αυτές που είδαμε στην προηγούμενη έκθεση.

Έργα καρφωμένα με πρόκες στον τοίχο, μπιτόνια με κρασί αφημένα επί μέρες στο επίσημο κόκκινο τραπεζομάντιλο των εγκαινίων και χάρτινα τραπεζομάντιλα ταβέρνας με τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια αφημένα επί πολλές μέρες στη θέα του επισκέπτη.

Κρίμα πολύ, που αντί για τις όμορφες εικόνες Δημήτρη Θεοδόση, ο επισκέπτης έβλεπε την προχειρότητα και την εγκατάλειψη της τέχνης για τα δέκα λεπτά της φιέστας των εγκαινίων . . .

Υ.Γ. Αυτή η ανάρτηση στάλθηκε ήδη στον Δήμαρχο Κορυδαλλού με την ευχή να μην ξαναδούμε εικόνες σαν τις προηγούμενες κι είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα γίνει.