28.5.09

Εργομετρικές εξετάσεις..!!!

O ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Μετά τις καθιερωμένες τα τελευταία 3 χρόνια αιματολογικές, βιοχημικές και καρδιολογικές εξετάσεις, που περνάνε όλες οι αθλήτριες των τμημάτων στην αρχή της χρονιάς για την πιστοποίηση της υγείας τους, ξεκίνησε η συνεργασία του Συλλόγου με εξειδικευμένο Εργοφυσιολογικό εργαστήριο.

Από την Παρασκευή 29/5/2009, οι Κορασίδες, Νεάνιδες και Γυναίκες, θα κάνουν μετρήσεις που θα καθορίσουν τα ομαδικά και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης τους για την μεταβατική περίοδο.

Παράλληλα ξεκινάει από 1η Ιουνίου και η χρήση των καρδιοσυχνόμετρων με κεντρική μονάδα ελέγχου για όλες τις αθλήτριες, με σκοπό την καλύτερη παρακολούθησή τους.

Σε ειδικό πρόγραμμα ιατρικού και εργοφυσιολογικού ελέγχου θα υποβάλλονται και όλες οι αθλήτριες, που είναι υπό μετεγγραφή στα Τμήματα Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

OXI στην άγνοια,ΝΑΙ στην πρόληψη…!!!!

Ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις μητέρες καθώς και τις αθλήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και ήρθαν στο Κλειστό του Κορυδαλλού στις 16/5/2009, προκειμένου να εξετασθούν δωρεάν και να ενημερωθούν από τους γιατρούς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η εκδήλωση αποτέλεσμα της συνεργασίας του Συλλόγου μας με την Ε.Ο.ΠΕ, την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α και την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της προσφοράς της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ στο κοινωνικό σύνολο.