4.5.09

Πρωθυπουργός Αριστερή και λεσβία

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Η Ισλανδία έστειλε ηχηρό μήνυμα. Αριστερή και δηλωμένη λεσβία πρόεδρος, παντρεμένη ανοιχτά με γυναίκα. Στην Ελλάδα ο κ. Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου που ελέω δικομματισμού διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, αποφαίνεται για την αθωότητα των υπουργών της ΝΔ πριν ξεκινήσει η ανάκριση και βγάζει άχρηστους την κοινή νοημοσύνη και 4 εισαγγελείς, θα την είχε τυλίξει σε μια κόλα χαρτί.

Η προσωπικότητά της ακτινοβολεί τόση ειλικρίνεια και εντιμότητα που θα έκανε πολλούς Έλληνες πολιτικούς μαθημένους στους θεατρινισμούς και στην υποκρισία να φαντάζουν μπροστά της αυτό που είναι: Πραγματικοί καραγκιόζηδες.

Άλλοι ανάβουν κεράκια μπροστά σε εικονίσματα, άλλοι φιλούν ιερές νεκροκεφαλές, άλλοι υποδέχονται στο αεροδρόμιο το Άγιο Φως, άλλοι χρησιμοποιούν τη γυναίκα και τα παιδιά τους για να διαφημίσουν την (ψεύτικη) οικογενειακή τους ευτυχία, άλλοι κυκλοφορούν επιδεικτικά με γυναίκες-γλάστρες για να επιδείξουν τον (ανύπαρκτο) ανδρισμό τους, αλλονών οι παιδικοί φίλοι και οι υπουργοί πλουτίζουν νόμιμα και άρα ηθικά, άλλοι προικίζονται με συσκευές Ζήμενς και οι πιο ευλαβείς έχουν στα κρυφά για φιλενάδα την παντρεμένη γραμματέα τους.
Όλη η ανάρτηση εδώ, από το μπλογκ της εβδομάδας ¨Ροΐδη Εμμονές¨.