28.1.13

Απάντηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Διάκο

Σχετικά με την ανάρτηση μας "το δεξί χέρι του Κασιμάτη..." θα πρέπει πέρα από το να αναρτήσουμε την απάντηση του ιδίου του κ. Διάκου να απολογηθούμε καθώς μας έστειλε επιστολή από το δικό του e-mail και δεν προσέξαμε την αντιστροφή στα μικρά ονόματα ώστε να αντιληφθούμε ότι έπραξε ως διακομιστής και μόνο για λογαριασμό του πατέρα του.

Επίσης, ο κ. Διάκος, μας έστειλε τρία παραπλήσια mail (αναρτούμε το τελευταίο) και σε κανένα δεν υπήρχαν οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες όπως αναφέρει αλλά μόνο σε κώδικα μεγάλο τμήμα από το αρχείο του e-mail του ιδίου.

Πιστεύουμε πως πρόκειται για λάθος και δεσμευόμαστε να αναρτήσουμε τις φωτογραφίες αφού μας τις στείλει.

κ. Διάκο, δεν είμαστε sait (δηλ. site) όπως μας προσφωνείτε αλλά απλά ιστολόγιο (blog) και σας το τονίζουμε καθώς είναι πολύ σημαντικό ειδικά για εσάς, που είστε νέος σε αυτά, ώστε να αποφύγετε να στέλενετε τα αρχεία σας και να κάνετε κι άλλα τέτοια λάθη...

Ενώ τέλος σαν συμβουλή θα σας εφιστούσαμε την προσοχή πως με 50.000 μηνύματα στα εισερχόμενα σας είναι πολύ δύσκολο να βγάλετε άκρη όση βοήθεια κι αν έχετε, τώρα, από κάποιους "φίλους" καθώς μπορεί να αποδειχθούν τσούχτες στο τέλος!!!