30.1.13

ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ οι δικοί μας ήρωες

Το Αερόπλοιο κάνοντας εδώ και 25 χρόνια μια σοβαρή δουλειά πάνω στη παιδική ψυχαγωγία παρουσιάζει φέτος την πιο φιλόδοξη δουλειά του. Η φετινή μας παράσταση βασίζεται στη Μυθολογία και στους μυθικούς ήρωες. Με πολλά κωμικά και συγκινητικά στοιχεία οι ηθοποιοί θα χρησιμοποιήσουν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για να δημιουργήσουν τον μαγικό κόσμο τη Ελληνικής μυθολογίας..

Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ μακριά από τα τηλεοπτικά πρότυπα, μακριά επίσης από κλισέ και παρασυνηθισμένες ιστορίες που επιβάλλονται από μόδες του συρμού επιμένει αντλώντας από την Ελληνική παράδοση και την ιστορία.


Σας προσκαλούμε στην παράσταση πληρώνοντας είσοδο 5€ / άτομο (δικαίωμα θεάτρου και φόροι) αντί της κανονικής τιμής 10€. Η πρόσκληση ισχύει για: Κυριακή 27 Ιανουαρίου, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου Ώρα Έναρξης 3:30 μ.μ

Ένα χαρούμενο λαμπερό θέαμα με όλους τους γνωστούς και αγαπημένους ήρωες της Ελληνικής μυθολογίας και τις περιπέτειές τους. Με μάσκες, κούκλες, σκιές, ομπρέλες και σκούπες που μιλάνε. Η σκηνή είναι το σημείο συνάντησης του Ηρακλή, Θησέα, Περσέα, Δαίδαλου και άλλων πολλών ηρώων. Την μουσική και τα τραγούδια αναλαμβάνει ο Αρίων αυτοπροσώπως και οικοδεσπότης είναι ο Ξανθίας, υπηρέτης του θεού Διόνυσου που καλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν στη δράση.

Η πρόσκληση ισχύει για όλη την παρέα. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ: 2108656004