26.1.11

Συμπαραστάτης του Δημότη και της επιχείρησης


"Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης" στο πρόσωπο του Σπύρου Γαβριήλ βλέπει η δημοτική κίνηση «Κορυδαλλός – 16ΧΡΟΝΗ πόλη» στα πλαίσια του νέου Αυτοδιοικητικού Νόμου (Καλλικράτης).

Η θέση του "Συμπαραστάτη" έχει προκηρυχθεί από τον Δήμο Κορυδαλλού ( άλλο ένα link που χάθηκε αναπάντεχα... κλικ στην φωτό!!!) και για την εκλογή του χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η προκήρυξη λήγει στις 31 Ιανουαρίου και ως τώρα φαίνεται πως ανθυποψήφιός του Σπύρου Γαβριήλ ίσως να είναι ο κ. Σούλης (θα προταθεί από την δεξιά πτέρυγα του κ. Κασιμάτη).

Ο κ. Γαβριήλ είναι εμπειρός στα δρώμενα της πόλης με μακροχρόνια παρουσία σε αυτή. Δεν είναι ενταγμένος σε κανένα σκληρό άρμα τοπικής εξουσίας και αντικειμενικά αποτελεί ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, σύμφωνα και με το πνεύμα του θεσμού.

Ο κ. Σούλης από την άλλη, εδώ και πολλά χρόνια, ανήκει στο στενό δεξιό περιβάλλον συνεργατών του κ. Κασιμάτη και λειτουργεί απόλυτα ταυτισμένος με την παραταξιακή γραμμή.

Υποστήριξη στο πρόσωπο του κ. Γαβριήλ είναι πιθανή κι από άλλες δημοτικές πλευρές αλλά και μεμονωμένους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς διαθέτει (εκτός από γνώση και εμπειρία) ήπιο, συναινετικό προφίλ, διαλεκτική ικανότητα και κύρος.)