23.1.11

ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!

Να και κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε.
Αυτό που ακολουθεί συνέβη και στην πόλη μας στον Κορυδαλλό, στην περιοχή Κανάρια. Η ανάρτηση από τον "Αναρχας τση Ζάκυνθος": Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο ότι η εταιρεία "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" (ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε έλληνες και δεν χρωστάει μία) αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό πτώχευση εταιρείας " ΑΤΛΑΝΤΙΚ". Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων. Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα δεδουλευμένα 4 μηνών που όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς ο προηγούμενος εργοδότης τους. Πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.

Ιδού, λοιπόν, ότι υπάρχουν και επιχειρηματίες που δεν αποσκοπούν στο κέρδος και μόνον. Αυτή η είδηση είναι και συγκινητική. Φαντασθείτε τη χαρά αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους που έκαναν πραγματικά Χριστούγεννα μετά από τέτοιο ζόφο. Αλλά τα βοθροκάναλα δεν έσπευσαν, βεβαίως, να διαδώσουν αυτό το χαρμόσυνο νέο για να μη χαλάσουν την πιάτσα του κ. Δασκαλόπουλου και των Αρχισυνδικαλιστών που καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.

Ας προτιμάμε Έλληνες, τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για τα ψώνια μας και ας διασώσουμε την είδηση να την πληροφορηθούν όλοι οι Έλληνες.