5.1.11

Καμίνι ο Πειραιάς

Από το "Αλλιώτικα και... πασαλιμανιώτικα" στο από 2/1/11 Δελτίο Τύπου του Δημάρχου: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έθεσε, σήμερα το πρωί εκτός του Συνδυασμού "Μας ενώνει ο Πειραιάς", την τοπική σύμβουλο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας (πρώην Α Διαμέρισμα) κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου,γιατί επέδειξε αλαζονική και εγωκεντρική συμπεριφορά, συμπεριφορές ,που δεν ταιριάζουν στο ήθος και τις αρχές του Συνδυασμού.

Ακολουθεί η δήλωση της Χάρις Ζηλάκου

Η 23χρόνη Χαραλαμπία Ζηλάκου, έχει εκλέγει πρώτη σε σταυρούς (776) σε όλα διαμερίσματα του Πειραιά από όλους τους συνδυασμούς... έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη πρόεδρος Α΄ Δημοτικής Κοινότητας πανηγυρικά αφήνοντας στα κρύα τα λουτρά τον Δήμαρχο και τον υποψηφιό του και λεγόμενο υπασπιστή του... Μετά την νίκη αυτή ο Δήμαρχος Πειραιά την διέγραψε από τον συνδυασμό του.

Επίσης ακούγεται πως η απόφαση αυτή του Δημάρχου δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου του Δήμου, δεν συντάχθηκε πρακτικό ώστε να φανεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που να καλύπτει τα 2/3 της παράταξης και δεν υπάρχει αιτιολογημένη απόφαση, όπως ο νόμος προβλέπει!!!