31.1.11

Έργα συντήρησης Οδικού Δικτύου Δήμου Κορυδαλλού από την Αντιπεριφέρεια Πειραιά

Σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Κορυδαλλού συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 €, από πιστώσεις ΚΑΠ για επενδύσεις, προχωρά η Αντιπεριφέρεια Πειραιά. Ειδικότερα οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αφορούν φρεζάρισμα παλαιού οδοστρώματος, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη, ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση, κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας πάχους 5εκ. και ανύψωση ή καταβιβασμό καλυμμάτων φρεατίων στο οδόστρωμα.

Οι δρόμοι στους οποίους θα γίνει η παραπάνω συντήρηση είναι οι εξής:
· Οδός Αθηνάς από Μιαούλη έως Πλ. Ελευθερίας
· Οδός Δημητρακοπούλου από Γρ. Λαμπράκη έως Γ. Γεννηματά
· Οδός Ζαλόγγου από Πλ. Μέμμου έως Ρόδου
· Οδός Σουρή από Αβέρωφ έως Φιλικής Εταιρείας
· Οδός Παλαιολόγου από Σερρών έως Γρ. Λαμπράκη
· Οδός Δ. Διαμαντίδη από Πλ. Ελευθερίας έως Ατταλείας
· Οδός Υγείας από Αθηνάς έως Αρκαδίου
· Οδός Βαλαωρίτου από Ατταλείας έως Καραολή – Δημητρίου
· Οδός Θήρας από Μ. Ασίας έως Ταξιαρχών
· Οδός Αγ. Νικολάου από Μ. Ασίας έως Ταξιαρχών

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου επεσήμανε ότι «Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μας, στο νέο θεσμό της Αντιπεριφέρειας Πειραιά έχουμε θέσει ως βασικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Πρόκειται για έναν στόχο που θα κάνουμε πράξη εξασφαλίζοντας και υλοποιώντας μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε γωνιά της Αντιπεριφέρειας Πειραιά, για τον πολίτη και της βελτίωσης της καθημερινότητάς του στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων και της ωρίμανσης μελετών και έργων».

Υ.Γ.1 θυμάστε τα έργα επί κ. ΜΙΧΑ, πλάκα που είχαν... χώρις τις προβλεπόμενες σημάνσεις για να μπει πλάτη στον στηριγμένο από τους ΝΔ Δήμαρχο μας και μετά την αποκάλυψη σε χρόνο d/t τα προβλεπόμενα...

Υ.Γ.2 Ένας χρόνος ολόκληρος πέρασε και το φρεάτιο παγίδα στο έργο του κ. Μίχα παραμένει...

Υ.Γ.3 Είπες εσύ, το 2009: "Αυτή η πόλη είχε την τύχη να έχει έναν καλό Δήμαρχο. Που τον διαδέχτηκε ένας καλύτερος".

Και είναι πάρα πολλοί αυτοί που λένε σήμερα: "Ο Πειραιάς είχε την τύχη να έχει έναν Νομάρχη, tvπρόβλητο. Που τον διαδέχτηκε ένας Αντιπεριφερειάρχης κατά πολύ καλύτερος..."