4.1.11

Respect

Με έξι μήνες διαφορά αντέδρασε επιτέλους το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στις αποκαλύψεις του korydallos.blogspot.com σχετικά με την κλοπή στα καύσιμα. Από την άλλη δεν τέθηκε το θέμα με τα τρία δεκαδικά ωηφία αντί του ορθού των δύο αλλά όλα θα γίνουν...ως και 20% στην ποσότητα της βενζίνης από τα πρατήρια.Συγκεκριμένα, υπό την νέα ηγεσία του το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας έκανε δύο κρίσιμες παρεμβάσεις για τον έλεγχο της αγοράς υγρών καυσίμων:

Πρώτον, η τροπολογία για την αποτροπή της καταδολίευσης των αντλιών και της κλοπής των καταναλωτών από παρανομούντες πρατηριούχους, με απειλή αυστηρότατων κυρώσεων και αφαίρεση της άδειας λειτουργίας.

Δεύτερον, το ΦΕΚ στο οποίο δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το σύστημα εισροών εκροών, που θα εγκατασταθεί στα πρατήρια υγρών καυσίμων και θα αποτρέπει τόσο τη λαθρεμπορία, όσο και την κλοπή υγρών καυσίμων (ΦΕΚ Β’ 1980/21-21-10).

Υ.Γ. Επειδή λοιπόν το παιχνίδι της αισχροκέρδιας γύρω από τους 4τροχούς έχει χοντρύνει πολύ μιας και είναι αγαπημένο αλλά και πολύ αναγκαίο υλικό για τον συγχρονο έλληνα, το korydallos.blogspot.com θα συνεχίσει να αποκαλύπτει σκοτεινές πλευρές απάτης, κινδύνου, αισχροκέρδιας αλλά και κλοπής γύρο από τα αυτοκίνητα.