25.1.10

Ανεβαίνει ο ΑΟ Κορυδαλλός

O ΑΟ Κορυδαλλός πέτυχε σημαντική νίκη μέσα στο Ρέντη επί του Κενταύρου με 3-1. Ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει στην 3η θέση μαζί με τον Ήφαιστο και ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο Παντζιτζιφιακό.

Το σκορ άνοιξε στο 19’ λεπτό ο Μπατζόγλου με πέναλτι, που κέρδισε ο Βέττας. Στο 34’ λεπτό μετά από σέντρα του Φρατζέσκου με προβολή ο Βέττας έκανε το 0-2.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των “ερυθρόλευκων” Σταύρος Κουλούρης όπου μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου του έγιναν ράμματα στα χείλια.

Στο 58’ ο Καλλέργης μετά από κόρνερ μείωσε σε 1-2, Ο Κένταυρος πίεσε αλλά η δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στο 73’ λεπτό ο Σταματέλος για τον Κορυδαλλό μετά από πάσα του Βέττα έκανε το 1-3.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Βλάχος, Γκατζέλης, Χονδρογιάννης(46’ Καρυστινός Γ), Μίντζολι, Ασπρούλης, Κοντογιώργος Κ, Καλλέργης, Δαρζέντας, Παναγιώτου, Κυπραίος, Βότσκης (89’ Κοντογιώργος Ι.)

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης (52’ λ.τρ. Πανόπουλος), Μαλλιαρός, Φρατζέσκος, Μπατζόγλου, Βέττας, Ψυχίδης, Μπουλές, Αντωνάκης(65’ Ευαγγελίου), Σταματέλος, Τσέκερης(80’ Μουτάφης), Κουντούρης.

πηγή: sportactive