24.10.10

Οικολογοι Πράσινοι στον Κορυδαλλό!!!

Οι "Οικολόγοι Πράσινοι" στηρίζουν Σταύρο Κασιμάτη στον Κορυδαλλό όπως σαφώς κι ο Αντιδήμαρχος του Γιάννης Μελάς. Στην ανάρτηση (από 1/3/10) που ακολουθεί δείτε το ιστορικό με το κομμάτι του πευκοδάσος που κάηκε το 2007 στο Σχιστό Κορυδαλλού και θα κατανοήσετε γιατί οι οικολόγοι αυτοί είναι μαζί με το κ. Κασιμάτη ενώ επίσης θα καταλάβετε και τι εννοεί ο Αντιδήμαρχος όταν λέει: "Προστατέψαμε αποτελεσματικά το μόναδικό πνεύμονα της πόλης στο Σχιστό Κορυδαλλού".

Ούτε με φάρσα δεν μπορεί να παρομοιαστεί η κατάσταση στο πευκοδάσος στο Σχιστό Κορυδαλλού εδώ και τρία χρόνια. Μετά τα υπόλοιπα τραγελαφικά που συμβαίνουν με τον Δήμο μας, εδώ και μέρες πλέον, μεταφέρθηκε και ξυλεία καλουπώματος μέσα στην πολύπαθη δασική έκταση...Το χρονικό, από την φωτιά το 2007 ώς σήμερα 01/03/20010, για μία μικρή και πολύ συγκεκριμένη περιοχή μέσα στο δάσος με θέα στον Σαρωνικό:

Ιούνιος 2007, φωτιά στα πεύκα κι η πυρασφάλεια του Δήμου και αργεί απίστευτα αλλά και δεν ανταπεξέρχεται διότι έχει σχισμένη την μάικα σε καινούργιο όχημα!!!

Ιούνιος 2008, διάνοιξη δρόμου μέσα στο δάσος, κλήθηκε η Αστυνομία από κατοίκους, εντόπισε χειριστή μπουλντόζας για λογαριασμό του Δήμου. Δ.Τ. από Δήμο, ανακοίνωση από ΑΤ κορυδαλλού δεν μάθαμε ποτέ!!!

Οκτώβριος 2008, ο Δήμος βάζει ξανά μπουλντόζες στην δασική έκταση!!!

Νοέμβριος 2008, ότι γλύτωσε από την φωτια το καταστρέφουν πριόνια, κόβουν 8 με 10 πέυκα!!!

Σεπτέμβριος 2008, κάτοικοι εντοπίζουν μηχανικό του Δήμου να κάνει χάραξη οικοπέδου μέσα στο δάσος!!!!

Μάιος 2009, βόσκηση της έκτασης που κάηκε το 2007, έτσι τελέιωσε η φυσική αναδάσωση και τεχνιτή δεν έγινε ποτέ!!!

Φλεβάρης 2010 κοπή 30 πεύκων ακόμη, δημοσιοποίηση από πολίτες και επίθεση του Δήμου στους συγκεκριμένους πολίτες!!!

Υ.Γ.1 Με Διοίκηση Δήμου που καταρτίζει ακόμη και τους πίνακες προσλήψεων για το ΑΣΕΠ «λανθασμένα» τι να περιμένει κανείς...

Υ.Γ.2 Άντε γεια...