26.10.10

Το δικό σας protagon

Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης καθημερινής παρουσίας στον διαδικτυακό χώρο, το protagon.gr προχωράει στις 13 Νοεμβρίου (που κλείνει τους 13 του μήνες!) σε μια σοβαρή αναβάθμιση που θα το βοηθήσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που είχε η επιτυχία του. Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να σας πω λέξη παραπάνω πέρα από ότι αφορά τις δικές μου υποχρεώσεις και ευθύνες σ’ αυτήν την, δεύτερη φάση, του protagon. Κι αυτό μόνο επειδή η ενότητα «Αναγνώστες» που θα επιμελούμαι, προϋποθέτει την δική σας συμμετοχή, άρα και την έγκαιρη ενημέρωσή σας.

Μια νέα Ενότητα λοιπόν προστίθεται στο protagon.gr, μια Ενότητα που θα ανανεώνεται καθημερινά και θα «χτίζεται» με υλικό, κείμενα δηλαδή, δικά σας – από όλη την Ελλάδα. Όλοι εκεί που ζούμε και «το παλεύουμε», είμαστε μια ζωντανή κάμερα που παρατηρεί, βλέπει, καταγράφει και επεξεργάζεται το υλικό που μαζεύει.

Όσοι από σας πιστεύετε ότι μπορείτε να «σκεφτείτε διαφορετικά» και μάλιστα «φωναχτά», γράφοντας όσα νοιώθετε και όσα παρατηρείτε στην καθημερινή επαγγελματική, κοινωνική ή και ιδιωτική ζωή σας, μπορείτε από τις 13 Νοεμβρίου και μετά να βλέπετε τα κείμενά σας «ανεβασμένα» στην νέα μας Ενότητα «Αναγνώστες». Μπορείτε να καταγράψετε με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε («δημοσιογραφικά», ποιητικά με την ευρύτερη έννοια, σε μορφή χρονογραφημάτων ή απλών σκέψεων και ελεύθερων συνειρμών ή όπως αλλιώς εσείς σκεφτείτε) αυτά που σας κάνουν να χαμογελάτε ή τα άλλα που σας δυσκολεύουν... συνέχεια εδώ