19.3.12

25η Μαρτίου 2012 (ο δεκάλογος της καλής παρέλασης)

Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, οι Δήμοι βάζουν από νωρίς παράνομους λαθρομετανάστες να μαζέψουν τα νεράτζια, τα σχολεία τους γονείς να υπογράψουν Υ.Δ. ότι έχουν την ευθύνη της συμμετοχής του τέκνου στο exteme sport της παρέλασης και η Ελληνική Αστυνομία τραβά τα βυζά της καθώς έχει να κάνει πλέον από την μία με έναν λαό που βράζει κυριολεκτικά και με το δίκιο του ο οποίος όμως ως γνωστό αντέχει ζυγό στον τράχηλο του (μόνο για τετρακόσια χρόνια μετά επαναστατεί, οπότε από το 1821 συν 400 χρόνια η επόμενη επανάσταση πάει για το 2221 περίπου) και είδος, πολιτικών ας πούμε, σαν την Διαμαντοπούλου (μιας κι έπιασε τα μέρη μας, λιμάνι πλέον) που στην πρώτη της επίσκεψη στο μεγάλο λιμάνι έκανε την καλύτερη εντύπωση μιας κι έχει και την απαίτηση όταν την βλέπουν να σηκώνονται και ίσως να θέλει ενδόμυχα να κάνουμε και μετάνειες και τον σταυρό μας!!!

Αχ, κυρία μου εδώ είναι λιμάνι και Πειραιάς δεν είμαστε καραγκούνηδες που μείναμε στον κάμπο με τους Πέρσες και μετά παρέα με τους Γερμανούς όταν ο Άρης έκανε πόλεμο με τους Έλληνες στ αψηλά.

1. Η σημαιοφόρος πρέπει να είναι παρθένα και κυρίως άσχημη (για να μην έχει πολλές πιθανότητες να χάσει την παρθενιά της). Είναι μοναδική ευκαιρία γι’αυτήν, να δει σκληρό πράγμα (κοντάρι σημαίας) ανάμεσα στα πόδια της.
2. Να μην υπάρχουν Αλβανίδες στις παρελάσεις μας. Οι Ελληνίδες πήγαν ποτέ να γδυθούν στις δικές τους;
3. Να παρελαύνει και το πρακτορείο μοντέλων του Χάρη Σιανίδη. Σημαιοφόρος να είναι η κοπέλα η οποία προωθήθηκε τις πιο πολλές φορές από τον γνωστό σχεδιαστή.
4. Η θέση των βετεράνων να μην είναι τόσο πολύ πίσω. Οι περισσότεροι έχουν μυωπία και δυσκολεύονται να δουν τα κωλαράκια των μαθητριών.
5. Να σταματήσουν να πετάν F-16 πάνω από τις στρατιωτικές παρελάσεις. Τα πουλιά των μαθητών πετάν πλέον ψηλότερα, λόγω στύσης.
6. Οι «καλύτερες» μαθήτριες να καταλήγουν γλάστρες στο Θέμο. Σίγουρα κάποιος, κάπου, κάποτε θα έχει καμαρώσει τη Δέσποινα Καμπούρη σε παρέλαση.
7. Πρέπει να καταλάβουν οι στρατιώτες πως το «Ένα στ’ αριστερό» αφορά το πόδι και όχι το αρχίδι.
8. Να μην παρασέρνονται οι μαθήτριες όταν ο κόσμος τις πετάει λουλούδια και αρχίσουν να τραγουδούν όλο το ρεπερτόριο της Νατάσας Θεοδωρίδου.
9. Οι παρελάσεις πρέπει να γίνονται το καλοκαίρι. Τα (λίγα έστω) ρούχα είναι ενοχλητικά.
10. Τα τιμώμενα πρόσωπα να μην είναι οι υπουργοί Άμυνας και Παιδείας, αλλά ο Τουρισμού.
ΥΓ: Δείτε εδώ το post της 28ης Οκτωβρίου κι εδώ το post – άποψη για τους ξένους σημαιοφόρους.

Εδώ το Νο1 blog για να ξεπεράσετε το HANGOVER