12.3.12

MILLION LIKE BABY

του Νίκου Κατράκη στο θέατρο “Ροές
Πρεμιέρα Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το έργο πραγματεύεται την επικοινωνία των ανθρώπων μέσα από το διαδίκτυο και τις σχέσεις που εκεί αναπτύσσονται. Την ερωτική προσέγγιση που δεν έχει πάντα την αναμενόμενη κατάληξη. Θίγει και θέματα όπως η ξενοφοβία και ο ρατσισμός εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Πάνω απ’όλα όμως καταδυκνείει την αλλοτροίωση και την αποξένωση του σύγχρονου ατόμου απ΄ ότι θεωρήθηκε μέχρι τώρα παραδοσιακός τρόπος ζωής. Τα μηνήματα του έργου περνούν με απλό και εύληπτο τρόπο χωρίς καμμία διάθεση κυρήγματος.

Στο έργο παρακολουθούμε τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών που γνωρίζονται μέσα από το chat προσπαθώντας να νικήσουν την μοναξιά τους. Υπάρχουν όμως ταξικά και φυλετικά ..κωλύματα. Κάποιοι θα τα ξεπεράσουν ..κάποιοι όχι.

Ταυτόχρονα βλέπουμε και την προσπάθεια ενός ατόμου (Million Like Baby) να σπάσει το φράγμα της ανωνυμίας του και να γίνει star στο διαδίκτυο. Επιχειρώντας το όμως καταφεύγει σε ακραίες μεθόδους και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην μοναξιά και την απόγνωση. Ώσπου επιχειρεί μία ηρωική έξοδο!

Εκτός από πρόζα η παράσταση περιλαμβάνει και πρωτότυπες χορογραφίες καθώς και προβολή σε video wall και την συνδρομή άλλων μέσων της τεχνολογίας. Θα παίζεται στο θέατρο «ΡΟΕΣ» Ιάκχου 16 Γκάζι (έξοδος Τεχνόπολις Γκάζι, μετρό Κεραμεικού) από 16 Μαρτίου 2012

Παίζουν: Έφη Παπαθεοδώρου, Νίκος Κατράκης, Δήμητρα Λημνιού, Άννα Τσώλια, Στράτος Λύκος.
Video –Φωτογραφίες: Δημήτρης Αναστασίου

Κείμενο –Σκηνοθεσία-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Κατράκης
Χορογραφίες: Νίκος Κατράκης – Στράτος Λύκος
Υλοποίηση χορογραφιών –Κινησιολογική επιμέλεια: Στράτος Λύκος
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Τσιώλης
Δημόσιες Σχέσεις: Ζέτα Καραγιάννη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Γιώργος Κάλτσας

Παραστάσεις:
Παρασκευή: 21:15
Σάββατο: 21:15
Κυριακή: 20:00

Εισιτήρια: 13 ευρώ το κανονικό, 9 ευρώ το φοιτητικό και για ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας δωρεάν.

Διάρκεια: 75'

Πληροφορίες & κρατήσεις: +30. 210.34.74.312 (5:30μμ-10μμ καθημερινά)
Website θεάτρου “Ροές”: http://www.theatroroes.gr/