9.3.12

όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά και η πατάτα του κ Κασιμάτη!!!

Την στιγμή που στον Πειραιά από μέρες φτάνουν πατάτες με 5ΕΥΡΩ το σακί 20 κιλών (0,25 το κιλό αλλά και χαμηλότερα) ενώ η τιμή στα συνοικιακά μανάβικα η τιμή κατέβηκε στα 39 λεπτά και κάτω για το κάθε διαλεγμένο κιλό. Ο ουραγός Δήμαρχος με τον καταχρεωμένο Δήμο μας βγάζει το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί και φυσικά κοτσάρει και το όνομα του, ως μαύρη διαφήμιση, στο δελτίο για να μην χάσουμε τον συνηρμό...

Δελτίο τύπου:

Με πατάτες και ρύζι από τους παραγωγούς ο Δήμος Κορυδαλλού στο κίνημα κατά των μεσαζόντων. Τη διάθεση στους δημότες πατάτας και ρυζιού απευθείας από παραγωγούς και σε χαμηλές τιμές ξεκινά ο Δήμος Κορυδαλλού στην προσπάθεια να μπει φραγμός στην αισχροκέρδεια των μεσαζόντων.

Συγκεκριμένα θα διατεθούν: Πατάτες Νευροκοπίου από παραγωγούς από τα Λευκόγεια Νευροκοπίου Δράμας σε συσκευασίες των 20 κιλών προς 6 ευρώ (0.30 € το κιλό).
Ρύζι από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Σερρών «Ο Ορυζόμυλος» σε συσκευασίες των 5 κιλών. Οι ποικιλίες είναι ρύζι καρολίνα 0,95 € το κιλό, ρύζι γλασσέ 0,85 € το κιλό, μπονέ 0,75 € το κιλό.

«Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με συνεχή συρρίκνωση του εισοδήματος τους. Οι οικογένειες με έναν και περισσότερους άνεργους αυξάνονται δραματικά, ενώ οι τιμές σε βασικά αγαθά εξακολουθούν να βρίσκονται στα ύψη. Η αγορά κατακλύζεται από εισαγόμενα προϊόντα την ίδια ώρα που η ελληνική αγροτική παραγωγή μένει αδιάθετη. Το γεγονός ότι η κοινωνία των πολιτών άνοιξε τον δρόμο φέρνοντας κοντά παραγωγούς και καταναλωτές είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ως αυτοδιοίκηση έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε ανάλογες προσπάθειες στηρίζοντας και τους πολίτες- καταναλωτές, αλλά και τους έλληνες παραγωγούς» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.korydallos.gr καθώς και στο Δημαρχείο Γρ. Λαμπράκη 231 ( 3ος όροφος) από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 15 Μαρτίου εργάσιμες ημέρες 9.00 έως 18.00.

Για τις ημερομηνίες παραλαβής των προϊόντων θα υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Για να καταχωρήσετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά πατήστε το κουμπί Add New Record που φαίνεται κάτω. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλλεί μέσα σε 48 ώρες, ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης (στο e-mail που έχετε καταχωρήσει ).

Αν θέλετε να υποβάλλετε την αίτησή σας χειρόγραφα πατήστε εδώ για παραγγελία πατάτας και εδώ για ρύζι.