20.5.10

Επαγρύπνηση κ. Κασιμάτη

05/09/2008, μετά την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στα πρώην Λατομεία στο Σχιστό Κορυδαλλού, ένα ακόμα μεγάλο έργο έρχεται να προστεθεί στις αθλητικές υποδομές της πόλης. Το προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, η κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου εντάχθηκε στα έργα... (πηγή: Δελτίο τύπου)

Με την απομάκρυνση και των τελευταίων επιχειρήσεων την περασμένη Παρασκευή ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την ολοκλήρωση της κατασκευής της πρώτης φάσης του Αθλητικού Κέντρου στην έκταση των πρώην Λατομείων.
Πρόκειται για επιχειρήσεις που λειτουργούσαν αυθαίρετα και παρά το γεγονός ότι η απαλλοτρίωση της έκτασης ολοκληρώθηκε στις 5 (2008)...
...Η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στην έκταση των πρώην Λατομείων, αποτελεί για τη δημοτική αρχή στοίχημα που κερδίζεται μέρα με τη μέρα...
...παρακολουθείται στενά και όπως κατά καιρούς έχει δηλώσει ο Σταύρος Κασιμάτης, θα υπάρχει συνεχής επαγρύπνηση μέχρι να παραδοθεί το Αθλητικό Κέντρο. (πηγή: ΑΟΔΚ)Άνωθεν Φωτογραφία όπως είναι σήμερα ο συγκεκριμένος χώρος μετά την συνεχή επαγρύπνηση του κ. Κασιμάτη.