30.5.10

νέο καθεστώς ΚΑΛΟΥΔΗ στην πόλη μας...

1.... σταθερών κατασκευών στις πλατείες, όπως αναφέρετε, δεν είναι ραγδαία και δεν αποτελεί «ένα νέο καθεστώς», όπως ισχυρίζεστε, αλλά μια κατάσταση που εξελίσσεται και υφίσταται για τρεις σχεδόν δεκαετίες. Οι δε χρησιμοποιούμενο χώροι αλλά και το κόστος χρήσης τους ορίζονται κατ’ έτος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.
2.... η δημοτική αστυνομία, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και προσεκτική στην άσκηση εποπτείας και ελέγχου στο χώρο των πλατειών. Με ελάχιστες εξαιρέσεις η υπάρχουσα χωροθέτηση – κίτρινη γραμμή - τηρείται ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμα.Σας διαβεβαιώνω ότι η δημοτική αρχή, συνυπολογίζοντας όλες τις πτυχές του θέματος , αντιμετωπίζει το όλο ζήτημα με τη δέουσα προσοχή και πάντα προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης των συμφερόντων της πόλης μας και των κατοίκων της."

Με εκτίμηση Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

διαβάστε την σχετική επιστολή από το Πάμε Αλλιώς εδώ,καθώς κι ολόκληρη την απάντηση του Αντιδημάρχου μας.

Υ.Γ. 1.έτσι φτάσαμε ως εδώ και πλέον πέρα όλων των άλλων έχουν βιδώσει ως και μεταλλικό κουτί στον δρόμο για τον οποίο πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας τα ΙΧ!!! Δείτε τις μέρες του 2008, που οι παράνομες αυτές εργασίες γίνοταν μέρα με την φυσικη παρουσία από ΕΛ.ΑΣ καιτην Δημοτική Αστυνομία που μας λέτε κ. Καλούδη!!!

Υ.Γ.2 κ. Καλούδη, με την ευκαιρία ακολουθούν ορισμένα ντοκουμέντα για τους αναγνώστες μας αλλά φυσικά και για εσάς
31.3.10
8.2.10
24.6.08

Υ.Γ.3 κ. Καλούδη εσύ που επέραισε πως τα στέγαστρα είναι τριών δεκαετιών, τράβα ρώτα, τον κ. Κασιμάτη αν ξεκίνησαν επί Αντιδημαρχίας του και ρώτα και τον κόσμο, να σου πει αν τα συνεχίζεις εσύ τώρα ή τα σταματάς...