4.2.11

μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και...

Αν ισχύουν τα παρακάτω ζούμε μία ιδιότυπη κατάσταση που στην προσπάθεια να μπει ένα πέπλο νομιμοφάνειας, όλα γίνονται... Τρεις ψηφοφορίες για μία διαδικασία στην οποία ο Νόμος ορίζει δυνατότητα επανάληψης, δηλαδή, μία και μία δύο;;;

Ακουλουθεί η ανάρτηση από τον Ντενεκέ του Κουδαλλού:Αχ.. αχ μείναμε χωρίς συμπαραστάτη στον Κορυδαλλό.

Παρά τις τρεις επαναληπτικές ψηφοφορίες και τις πιεστικές τακτικές που ακολούθησε ο κ. Κασιμάτης στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, δεν κατάφερε να εκλέξει τον κύριο Σούλη για "συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης".Το πιό ενδιαφέρον όμως, είναι ότι στην πρώτη ψηφοφορία υπήρξαν τουλάχιστον 5 "διαρροές" δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας!! Το μέλλον θα δείξει αν αυτές οι διαρροές οφείλονται στην "άστοχη επιλογή" του προσώπου ή σε κάποια άλλη βαθύτερη αιτία.
Ως υποψήφιοι προσήλθαν ο κύριος Ιωάννης Σούλης, ο κύριος Σπύρος Γαβριήλ και η Δικηγόρος κυρία Δήμητρα Δ. Καββαδά.

Στην πρώτη ψηφοφορία ο κύριος Σούλης έλαβε μόνο 21 ψήφους από τους 25 της πλειοψηφίας, όμως υπάρχει (τουλάχιστον) μία γνωστή διαρροή υπέρ του κ. Σούλη, από μέλος της παράταξης του κ. Βουγιουκλάκη. Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν ψήφισε, ο κύριος Γαβριήλ έλαβε 11 ψήφους και η κυρία Καββαδά 2 ψήφους -που μάλλον αδικούν την πολύ σοβαρή παρουσία και το αξιόλογο βιογραφικό της αλλά δεν αποτελούν έκπληξη αν υπολογιστεί ότι ήταν εντελώς "αδέσποτη".

Οι δύο ψηφοφορίες που ακολούθησαν απέβησαν επίσης άκαρπες.