15.2.11

αλλη μία εξέγερση στις φυλακές... και τι έγινε;

Είναι σίγουρο πως η Αστυνομία περίμενε την εξέγερση αυτή. Είτε για προχθές Δευτέρα είτε για χθες Τρίτη καθώς η φυλάξη γύρω από το σοφρωνιστικό κατάστημα Κορυδαλλού ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστη, πολυπληθής και σε άλλη διάταξη από ότι συνήθως.

Το θέμα δεν είναι ότι έχει περάσει αλλά ότι μπορεί να ρθει κι όσο η φυλακές Κορυδαλλού αποτελλούν την καρδιά της πόλης μας τα πράγματα για όλους θα είναι ρευστά.

Όταν κάμποσα χρόνια πριν η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε το Εθνικό Πρόγραμμα Κατασκευής Φυλακών, πάρα τα όσα διατυμπανίζε, ο Δήμαρχος μας αρεσκόταν σε κοινές φωτογραφίες και Δελτία Τύπου με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης... Άλλωστε η δεξιά του κυρίου είναι που τον ανέδειξε Δήμαρχο στην πόλη.

Υποχρεώσεις; δεσμεύεις; αδιαφορία; Τι να πει κανείς... Απόντες... και μετά σαν θυσία όπως της Ιφιγένειας ή του Αβραάμ πηγαίνουν τα παιδάκια να περικυκλώσουν την φυλακή!!!

Εντάξει Δήμαρχε, το εμπεδώσαμε, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τις φυλακές στην καρδιά της πόλης μας και τα δρώμενα περί τους. Αν υπήρχε ο Δήμος θα πήγαινε τα παιδάκια βόλτα εκεί; Α!!! και που σαι σε ευχαριστούμε που από το 2009 άδειασες τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού αλλά μάλλον δεν υπήρχε λόγος.

Το εμπεδώσαμε, την Κυριακή λέμε να πάμε με τον παππού και τα πιτσιρίκια για πικ νικ εκεί...

Άλλη μία εξέγερση... και τι έγινε... ίσως το βράδυ να μας δουν στην tv