13.5.14

Μπιμπινιού Αγγελική

Η Αγγελική Μπιμπινιού δηλώνει πως: η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Δημόπουλου με τον Συνδυασμό «Δήμος για Όλους», οφείλεται καθαρά στην εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο του Υποψήφιου Δήμαρχου.

Είχα, άλλωστε, την ευκαιρία να τον γνωρίσω και από κοντά, με την ιδιότητα της Παιδαγωγού Προσχολικής ηλικίας επί της Προεδρίας του στους Παιδικούς Σταθμούς και θαύμασα τον αστείρευτο ζήλο κι ενδιαφέρον του για ποιοτική παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, τόσο των εργαζομένων, όσο και των παιδιών.

Σπανίζουν οι άνθρωποι που διακατέχονται από αληθινό έρωτα για τα κοινά και θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των δημοτών τους και σε έναν ατέρμονο αγώνα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στην πόλη μας. Για όλους αυτούς τους λόγους αισθάνθηκα ότι είναι χρέος μου να ενισχύσω κι εγώ με την σειρά μου την τωρινή προσπάθειά του στην διεκδίκηση της δημοτικής Αρχής, γιατί ξέρω τις αγνές προθέσεις του και εμπιστεύομαι την κρίση και την εμπειρία του στα Αυτοδιοικητικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αγγελική Μπιμπινιού είνια υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Δήμος για όλους” και τον Γιώργο Δημόπουλο.