11.5.14

Παρασκευοπούλου-Εττζόγλου Κωνσταντίνα

H Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου-Εττζόγλου  γεννήθηκε το 1968 και ζω στον Κορυδαλλό.

Είναι παντρεμένη με το Λάζαρο Εττζόγλου, απόστρατο υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας και έχει 3 παιδιά, το Λεωνίδα, την Αθηνά και τον Αντώνη.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΕΠΑΛ, ενός από τα μεγαλύτερα σχολεία της χώρας.

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Διευθυντή μας Γρηγόρη Γουρδομιχάλη σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, με συνέπεια και επιμονή, δράσεις που αφορούν τα παιδιά μας.

Δράσεις σχετικές με την ψυχική υγεία, την οδική ασφάλεια, την αντιμετώπιση ουσιών, τη θεατρική παιδεία, την τράπεζα αίματος, την προστασία περιβάλλοντος, τον αθλητισμό, την αντιμετώπιση της σχολικής βίας.

Οι δράσεις αυτές έγιναν σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς όπως το ΚΕΘΕΑ, το ίδρυμα '' ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ'', ο Δήμος Κορυδαλλού, ο ΠΕΣΥΔΑΠ κτλ. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των θεμάτων Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νεολαίας, καθώς και Τριτέκνων και Πολυτέκνων Οικογενειών. Δεσμεύομαι ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εκλογών να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλα τα παραπάνω.

H Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου-Εττζόγλου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ” και τον Σταύρο Κασιμάτη.