14.5.14

Το ΕΑΚ Κορυδαλλού σήμερα, ελάχιστους μήνες μετά την ανακατασκευή

Στάδιο Το ΕΑΚ Κορυδαλλού είναι ακόμη ένα σημείο, σταθμός της κατάστασης και της κακής νοοτροπίας που διέπει τους διοικούντες την πόλη μας.

σελ.11 από τη έντυπη έκδοση του korydallos-gr.blogspot.gr του Δημοτικού Σύμβουλου Κρούπη Ηλία.

Εικόνες και κατάσταση από από το αθλητικό Κέντρο Σχιστού Κορυδαλλού  εδώ.


Το Στάδιο δέχθηκε εκτεταμένες επισκευές τους προηγούμενους μήνες, όμως οι φωτογραφίες δίπλα έχουν τραβηχθεί μετά την τελευταία “ανακαίνιση” τον Απρίλιο του 2014.!!!

 Επίσης, το στάδιο έχει απαράδεκτη περίφραξη, καθώς δημιουργεί στους περίοικους, τους περαστικούς και τους αθλητές στην οδό Πλαταιών όψη αντίστοιχη με αυτή των φυλακών, τσιμέντα και σίδερα κλείνουν τον ορίζοντα. Ακόμη, η κακή αυτή μεταλλική κατασκευή της περίφραξης προκαλεί ανυπόφορους κρότους και ήχους από τις μπάλες που κτυπούν σε αυτή.

 Με φύτευση ενδημικών αναρριχητικών φυτών στην εξωτερική πλευρά σε πρώτη φάση, τα οποία είναι πολύ οικονομικά στην αγορά και ζητούν την ελάχιστη φροντίδα και νερό θα μπορούσε εύκολα να εξωραϊστεί η εξωτερική πλευρά του ΕΑΚ Κορυδαλλού και να ανακοπεί ο θόρυβος.
 Επιπλέον εξωραισμός και ηχοπροστασία μπορούν προσφέρουν πάλι ενδημικά δέντρα της Αττικής που θα έπετρεπε να έχουν φυτευτεί από χρόνια εκέι, καθώς περιμετρικά αλλά και μέσα στο στάδιο οι υπέργηρες λεύκες έχουν σαπίσει στο σύνολό τους και οι περισότερες έχουν απομακρυνθεί αφήνοντας κενό.