22.5.14

Ο Κορυδαλλός έδωσε το μήνυμα: Και πάλι νικητής ο Σταύρος Κασιμάτης στην μάχη του ήθους και της προοπτικής.

Πρώτο και με διαφορά ανέδειξαν οι Κορυδαλλιώτες τον Σταύρο Κασιμάτη επιβραβεύοντας την επταετή θητεία του και το έργο της δημοτικής αρχής και δίνοντας του το προβάδισμα έναντι του Γιάννη Μελά με τον οποίο θα έρθουν αντιμέτωποι την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Σε δηλώσεις του μετά τα πρώτα αποτελέσματα ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Για άλλη μια φορά η Δημοκρατία και η Συμμετοχή έχουν το προβάδισμα σε αυτήν την πόλη.

Ο λαός του Κορυδαλλού, στην συντριπτική του πλειοψηφία, τίμησε με την ψήφο του εκείνους που επέλεξαν να έχουν διαρκή και ουσιαστική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην πόλη, εκείνους που επέλεξαν να τιμούν τους θεσμούς και την λειτουργία τους.

Οι Πολίτες για τον Κορυδαλλό με σεβασμό στην ιστορία της δημοτικής κίνησης, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προτάσσοντας το έργο και το πρόγραμμα του συνδυασμού έναντι της λάσπης, του μηδενισμού και της απαξίωσης.

Οι Κορυδαλλιώτες για άλλη μια φορά τίμησαν με την επιλογή και την ψήφο τους εκείνους που αποδεδειγμένα έχουν μοχθήσει γι αυτήν την πόλη με όραμα, ιδέες και πρόγραμμα. Τους ευχαριστούμε. Την επόμενη Κυριακή Πάμε πάλι Μαζί για τον Κορυδαλλό των ονείρων μας. Την επόμενη Κυριακή Πάμε όλοι Μαζί για την νίκη του Κορυδαλλού».