13.5.14

Δρακοπούλου Μαρία

H Μαρία Δρακοπούλου γεννήθηκε το 1966 στον Κορυδαλλό, όπου διαμένει έως και σήμερα.

Είναι μητέρα τριών παιδιών του Γιώργου της Κατερίνας και του Άγγελου.

Είναι θερμός υποστηρικτής της ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις, είναι φίλος της μουσικής και των τεχνών.

Είναι ενεργός πολίτης από τα μαθητικά της χρόνια. Εργάζοται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Είναι ανένταχτη. Δεν έχω εκτεθεί στο παρελθόν σε κανένα ψηφοδέλτιο. Οι πολίτες πρέπει να αναλαμβάνουν δράση συμμετέχοντας στις υποθέσεις που τους αφορούν και διαμορφώνουν τη ζωή τους.

Δηλώνει πως: Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του «Πάμε Αλλιώς», προέκυψε ως αποτέλεσμα πρότασης από στελέχη της «16χρονης πόλης», με τα οποία συναντήθηκα σε κοινές δράσεις που αφορούν την πόλη μας. Θέλουμε τον Κορυδαλλό φυτώριο πνευματικό και αθλητικό , μια πόλη φιλική ,ζωντανή , που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων της Ζούμε το πρόβλημα της εποχής , με την ανεργία ,τη φτώχεια και τα προβλήματα' που σημαίνουν την καθημερινότητά μας. Θ έ λ ο υ μ ε τ η ν Α ν α τ ρ ο π ή !!!!

Η σημερινή απερχόμενη δημοτική αρχή , έχει διαχρονικές ευθύνες για τα μεγάλα προβλήματα στην ανάπτυξη της πόλης ενώ η παρουσία της είναι συνδεδεμένη με το δικομματικό σύστημα περασμένων ετών η λειτουργία του οποίου αποτελεί βασική πηγή της ταλαιπωρίας μας. Η δημοτική αρχή έχει κουράσει και με τον τρόπο που χειρίστηκε τη συμμετοχή μας. Πρέπει να φύγει.

Στο χέρι μας είναι να φέρουμε στη διοίκηση του δήμου νέες παρουσίες που θα προσφέρουν. Η διαρκής δράση , το πρόγραμμα του "Πάμε Αλλιώς" και η έντιμη προσωπικότητα της Καίτης Κυλάκου μπορούν να φέρουν λύσεις.

H Μαρία Δρακοπούλου  είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Ανοικτή Δημοτική Κίνηση “Πάμε Αλλιώς” και την Καίτη Κυλάκου.