13.5.14

Χρήστος Ηλιάδης

Ο Χρήστος Ηλιάδης γεννήθηκε στον Κορυδαλλό το 1970.

Αποφοίτησε το 1988 από το –τότε- Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Κορυδαλλού. Συνέχισε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Άρχισε να δικηγορεί το 1995, μαζί με τον αείμνηστο πατέρα του, Κορυδαλλιώτη δικηγόρο Πλούταρχο Ηλιάδη (γέννημα – θρέμμα, και αυτός, της πόλης μας), και έκτοτε διατηρε'ι το δικηγορικό γραφείο μου στον Πειραιά.

Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στον επαγγελματικό του χώρο. Είναι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανηλίκων αγοριών, που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πόλης μας.

Δηλώνει πως: Αποφάσισα να συμπαραταχθώ με την Καίτη Κυλάκου και το «Πάμε Αλλιώς» και να ζητήσω για πρώτη φορά την ψήφο των συνδημοτών μου, γιατί η πόλη μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μία Δημοτική αρχή που θα υπηρετεί με συνέπεια τις ανάγκες του δημότη, θα προασπίζει με αποφασιστικότητα τη θεσμική και οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου και θα γυρίσει την πλάτη στη συνδιαλλαγή και την ιδιοτέλεια.

Ο Χρήστος Ηλιάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανοικτή Δημοτική Κίνηση “Πάμε Αλλιώς” και την Καίτη Κυλάκου.