11.5.14

Σκουλαριώτη - Κουρλαύτη Γεωργία


Η Γεωργία Σκουλαριώτη - Κουρλαύτη γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε και κατοικεί μονίμως στον Κορυδαλλό από το 1980.

Είναι παντρεμένη 26 χρόνια με τον Χρήστο Κουρλαύτη, γόνο προσφύγων Mικρασιατών που κατοίκησαν στον Κορυδαλλό το 1925, στην ίδια διεύθυνση κατοικούν και σήμερα μονίμως. Aποκτήσαν δύο παιδιά τον Χρήστο και την Αγγελική.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Kορυδαλλού (Ρηνιωτάκη). Απέκτησε δίπλωμα σπουδών Προγραμματισμού Η/Υ και δίπλωμα σχολής Γραμματέων, πιστοποιητικά Επιμόρφωσης Χρήσης Νέων Τεχνολογιών στις Επιχειρήσεις καθώς και Δια Βίου Εκπαίδευση δια Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, του Υπουργείου Εθν. Παιδείας & Θρησ/των και Εκπόνηση Μελέτης με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ».

Ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλού το έτος 2006 στην παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και έτσι της ανέθεσε τα καθήκοντα της Πρόεδρου της Σχολικής 3ης Επιτροπής Κορυδαλλού, μέλος του Κεφαλλονίτικου Συλλόγου «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» με συμμετοχή  στην μαντολινάτα του με Μαέστρο τον αείμνηστο Δ. Αποστολάτο, μέλος της αδελφότητας ” Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων Πειραιά”, Γεν. Γραμ. Συλ. Γονέων Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, Πρόεδρος του Συλλόγου Βεροιέων Αθηνών και Γεν. Γραμ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας.


Η Γεωργία Σκουλαριώτη - Κουρλαύτη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ” και τον Σταύρο Κασιμάτη.