17.5.14

Τεράστια ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ συμφέροντα πίσω από την πόλη μας;

Η αμαρτωλή ΜΚΟ ΕΣΕΠΑ που έχει άμεση σχέση με τις "Γερμανικές αποστολές στη Ελλάδα" και τον γνωστό σε όλους τους έλληνες, γερμανό Υφυπουργού του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων της Γερμανίας, κ. ΦΟΥΧΤΕΛ βρήκε  στον Κορυδαλλό πολύ πρόσφορο έφαφος και για τις δραστηριότητες της όπως φαίνεται...
Στην πλατεία Ελευθερίας παρουσίαζαν τα Λαθραία σαράβαλα οχήματα τους και μάλιστα τα χρησιμοποιούσαν και στις παρελάσεις στη πόλη μας ως διασωστικά σαράβαλα του Δήμου Κορυδαλλού, με λιγμένες πινακίδες Γερμανικού τελωνείου αρχικά και μετά τις αποκαλύψεις μας ανάριθμα!!!!

Όποιος από εμάς θα είχε κάνει κάτι τέτοιο θα τον είχαν διαπομπεύσει και ξεσκίσει αλλά εδώ είναι Κορυδαλλός κι έτσι ο κ. ΜΕΛΑΣ,  ο ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ  κ.α. απολάμβαναν από το βάθρο της παρέλασης τα κατορθώματα τους, κομπάζαν και τα διαφημίζαν κιόλας.

Περί ΕΛΑΣ ας αναφερθούμε... αλλά πολύ συγκεκριμένα ας θυμιθούμε πως ΕΔΟΚ, ΕΣΕΠΑ και Δήμος Κορυδαλλού μέσα στην νύχτα βρέθηκαν παρέα σε ιδωτικές παράνομες εργασίες από αυτές μετατρέψαν σε ανοικτή χωματερή 115 στρεμμάτων την έκταση του Αθλητικού Κέντρου Κορυδαλλού.

Υ.Γ. το καλύτερο, αντίστοιχα τετοια οχήματα τα είχε το Πυροσβεστικό Σώμα το 1970...